barnebok om nordlyset

"Bim og drømmen om Nordlyset" er en bok for barn i alle aldre.

Det er blitt høst i en skog langt mot nord, og bjørnene skal snart gå i hi. Bjørnungen Bim får høre om noe som heter nordlyset og blir veldig nysgjerrig. Men bjørnemor sier at han ikke kan få se det. Fordi nordlystid er sovetid for bjørner... Men Bim vil ikke sove, og en mørk natt lurer han seg ut av hiet på jakt etter det magiske nordlyset.

Boka kombinerer en spennende og varm historie med vakre nordlys- og naturfotografier fra Nord-Norge og håndtegnede karakterer.

Boka er en fin gave både mellom nordmenn og som en ekte nordnorsk historie til besøkende fra andre land. Den er oversatt til engelsk, tysk og italiensk.

NYHET!

Du kan nå laste ned boka som en app fra App Store og Google Play og få en digital opplevelse med fortellerstemmen til sanger og skuespiller Lisa Stokke! Stokke er en av Norges mest kjente entertainere og er opprinnelig fra Tromsø akkurat som forfatterne. Norsk og engelsk fortellerstemme.

HVA LESERNE SIER

«When we where in Tromsø in February we bought your book "Bim og drømmen om Nordlyset". I am still delighted. It is a real little gem.»
- Erika, Germany.

«It is truly delightful, beautifully written and the artwork and photographs are stunning. It is something to be very proud of. My husband even asked me if there were more stories about Bim! The gorgeous bear had struck a chord with him.»
- Selina, New Zealand.

«Boka er nydelig. Vi har en 2. Klassing som ikke liker å lese bøker. Unntatt boka om Bim: den vil han lese.»
- Karin, lærer, Tromsø

«I barnehagen til datteren min leser ungene om Bim når mørketida kommer. Ungene leker Bim og Ripsi og har til og med laget teaterforestilling om historien!»
- Hilde, Tromsø