barnebok om nordlyset

"Bim og drømmen om Nordlyset" er en bok for barn i alle aldre.

Den handler om bjørnungen Bim, som drømmer om å få se nordlyset, som han har hørt så mye om. Dessverre sier Bjørnemor nei, fordi det er tid for å gå i hi, men en mørk natt sniker Bim seg ut av bjørnehiet, på jakt etter det magiske nordlyset...

Boka kombinerer en spennende og varm historie med vakre nordlys- og naturfotografier fra Nord-Norge og håndtegnede karakterer.

Boka er en fin gave både mellom nordmenn og som en ekte nordnorsk historie til besøkende fra andre land. Den er oversatt til engelsk, tysk og italiensk.

NYHET!

Du kan nå laste ned boka som en app fra App Store og Google Play og få en digital opplevelse med fortellerstemmen til Lisa Stokke og lydeffekter! Norsk og engelsk fortellerstemme.

HVA LESERNE SIER

«When we where in Tromsø in February we bought your book "Bim og drømmen om Nordlyset". I am still delighted. It is a real little gem.»
- Erika, Germany.

«It is truly delightful, beautifully written and the artwork and photographs are stunning. It is something to be very proud of. My husband even asked me if there were more stories about Bim! The gorgeous bear had struck a chord with him.»
- Selina, New Zealand.

«Boka er nydelig. Vi har en 2. Klassing som ikke liker å lese bøker. Unntatt boka om Bim: den vil han lese.»
- Lærer, Tromsø

«I barnehagen leser vi om Bim når mørketida kommer. Ungene er veldig glade i boka: de leker Bim og Ripsi og har til og med laget teaterforestilling om historien!»
- Barnehagelærer, Tromsø